Catalan Basque English French German Italian Spanish

Campanya de Nadal 2016

Campanya

L’Associació d’Agroturisme del Lluçanès vol acabar l'any 2016 i començar el 2017 amb un concurs. Tothom que comparteixi LA PUBLICACIÓ DE FACEBOOK entre el 16 de desembre de 2016 i el 8 de gener de 2017, entrarà al sorteig de 4 vals de descompte de 50€ per consumir en un dels establiments col·laboradors de l'Associació.

Així, totes les persones que participin al concurs, optaran al premi d'un val de 50€ per consumir en un dels següents establiments: Bodega Cal Vilardell, Coques de Perafita, Formatgeria Betara, Formatgeria Mas Rovira, Franquesa Agrobotiga del Lluçanès, Menjars per a emportar i peixateria L’Avi Ciscu, Supermercats Spar i Tintoreria Conxita.

Bases Legals Campanya de Nadal 2016

1.- Companyia organitzadora
Associació d'Agroturisme del Lluçanès amb CIF G62084520 i domicili social al Carrer Rauret, s/n 08514 Lluçà (Barcelona); organitza una acció promocional amb el sistema de sorteig aleatori dirigida a persones residents en territori espanyol, majors d'edat.

2.- Desvinculació pel que fa a Facebook
Facebook no patrocina , avala ni administra de cap manera aquesta promoció , ni està associat a ella. L'usuari es desvincula totalment de Facebook i és conscient que està proporcionant la seva informació a l'Associació d'Agroturisme del Lluçanès amb CIF G62084520. i no a Facebook. La informació que proporcioni s'utilitzarà per comunicar-li el premi.

3.- Objecte i mecànica del concurs
L'Associació d'Agroturisme del Lluçanès sorteja 4 vals de descompte per consumir en un dels seus establiments col·laboradors: Coques de Perafita, Supermercat Spar, Cal Baumer, La Tria, Bugaderia tintoreria Conxita, Betara, L'Avi Ciscu, Abrobotiga Franquesa, Infoactiva't . Per poder participar al concurs s’ha de compartir la imatge de la campanya de Nadal de la pàgina de Facebook de l'Associació d'Agroturisme del Lluçanès. El dia 9 de gener es farà un sorteig entre totes les persones que hagin compartit la imatge. 4 persones escollides aleatoriament s'emportaran 1 val de descompte. Es contactarà amb els guanyadors i es publicaran els seus noms a la pàgina de facebook de l’Associació d'Agroturisme del Lluçanès. En cas que no es pugui contactar amb els guanyadors, que rebutgin el premi o que en un període de 2 dies després de comunicar-li que ha resultat guanyador no respongui, es procedirà a contactar amb els suplents.

4.- Duració i Àmbit
L'activitat es desenvoluparà en zona geogràfica d’Espanya. La data de l’inici del concurs serà el dia 16/12/16 i la data de finalització serà el dia 08/01/17. El sorteig es realitzarà el 09/01/17

5.- Premis
Els premis del concurs són 4 vals de descompte de 50€ per consumir en un dels establiments col·laboradors.

6.- Reserves i limitacions
Podran participar totes les persones físiques majors de 18 anys amb residència a España que siguin fans de la pàgina de l'Associació d'Agroturisme del Lluçanès i que comptin amb un perfil d' usuari real al Facebook
Podran participar en el Concurs tant els associats de l’Associació d'Agroturisme del Lluçanès com els de l'agència de comunicació que treballa per a l’empresa però no podran resultar guanyadors en cap cas.
Només és possible una participació per perfil d’usuari de facebook.
Les participacions inadequades o fraudulentes seran eliminades tant de la fanpage com del concurs.
L'Associació d'Agroturisme del Lluçanès queda eximida de qualsevol responsabilitat en el supòsit d'existir algun error en les dades facilitades pels mateixos agraciats que impedís la seva identificació.
L'Associació d'Agroturisme del Lluçanès es reserva el dret a ajornar o ampliar el període del concurs, així com la facultat d'interpretar les presents bases legals.
L'Associació d'Agroturisme del Lluçanès es reserva el dret de fer una fotografia als guanyadors amb els vals de descompte i podrà ser utilitzada amb fins promocionals.
En cap cas es permetrà canviar el premi per diners en metàl·lic.

7.- Protecció de dades
L'Associació d'Agroturisme del Lluçanès garanteix el compliment íntegre de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal en el tractament de les dades personals recollides en el present concurs "Campanya de Naddal 2016", en especial pel que fa a l'atenció de l'exercici dels drets d'informació, accés, rectificació, oposició i cancel·lació de dades personals dels concursants.

8.- Acceptació de les bases
La simple participació en el concurs implica l'acceptació de les presents Bases, per la qual cosa la manifestació en el sentit de no acceptació de la totalitat o part de les mateixes implicarà l'exclusió del participant i com a conseqüència d'això, l'Associació d'Agroturisme del Lluçanès quedarà alliberada del compliment de l'obligació contreta amb aquest participant.

Campanya

Turisme rural al Lluçanès

L'Associació d'Agroturisme del Lluçanès és una entitat sense ànim de lucre que es va fundar l'abril del 1997.

Segueix-nos

 

Últimes notícies

Qualitat i confiança

 • L'Avi Ciscu

  "Menjars preparats casolans i peix fresc de dimecres a diumenge directe de la Llotja de Palamós al nostre establiment de Prats de Lluçanès"

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10

El Lluçanès més a prop

Indica el teu nom, el correu electrònic i clica el botó "Subscriure'm" per rebre informació i promocions de l'Associació de forma gratuïta